Rekrytointi

HAEMME Helsingin Lauttasaaren Filmtown myymälään täysi-ikäistä osa-aikaikaista työntekijää. Työntekijöissämme arvostamme erityisesti asiakaspalveluosaamista, joustavuutta, iloisuutta, ahkeruutta, yhteistyökykyisyyttä sekä kiinnostusta elokuvia kohtaan. Videovuokraamotyöntekijän työhön kuuluu mm. asiakaspalvelua, liikkeen kunnossapitoa ja somistusta sekä tuotteiden esillepanoa. Joustavuutensa vuoksi työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle. Vuoroja on luvassa kaikkina viikonpäivinä, erityisesti iltaisin ja viikonloppuisin. Toivomme kuitenkin mahdollisuutta tehdä myös satunnaisia aamuvuoroja. Työ alkaa sopimuksen mukaan tammikuussa 2019. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit työpaikasta, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen lauttasaarentie28-30@filmtown.fi 

 

HAEMME Seinäjoelle avattavaan Filmtown myymälään vakituiseen työsuhteeseen myymäläpäällikköä, jonka pääasiallisena tehtävänä on vastata liikkeen yleisestä toiminnasta. Myymäläpäällikkö toimii myymälän henkilöstön esimiehenä ja vastaa mm. rekrytoinnista, laatii työvuorolistat sekä valvoo niiden noudattamista. Oheismateriaalien tilaaminen ja niiden kunnosta sekä liikkeen yleisilmeestä huolehtiminen ovat myös myymäläpäällikön vastuulla. Asiakaspalvelu ja kassatyöskentely kuuluvat myös työtehtäviin. Työ alkaa sopimuksen mukaan tammikuussa 2019. Myymäläpäällikkö työskentelee pääasiassa arkisin päivävuoroissa, mutta voi halutessaan painottaa työvuorojaan myös iltoihin ja viikonloppuihin. Myymäläpäälliköltä odotamme sosiaalisuutta, innovatiivisuutta, ahkeruutta, vastuuntuntoisuutta sekä esimiestaitoja. Kaupallinen koulutus ja/tai työkokemus katsotaan eduksi. Mikäli olet etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV sähköpostitse osoitteeseen rekry@filmtown.fi. Kirjoita sähköpostin aiheeksi “Myymäläpäällikkö / Seinäjoki”.

HAEMME Seinäjoelle avattavaan Filmtown myymälään täysi-ikäisiä osa-aikaisia työntekijöitä. Työntekijöissämme arvostamme erityisesti asiakaspalveluosaamista, joustavuutta, iloisuutta, ahkeruutta, yhteistyökykyisyyttä sekä kiinnostusta elokuvia kohtaan. Videovuokraamotyöntekijän työhön kuuluu mm. asiakaspalvelua, liikkeen kunnossapitoa ja somistusta sekä tuotteiden esillepanoa. Joustavuutensa vuoksi työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle. Vuoroja on luvassa kaikkina viikonpäivinä, erityisesti iltaisin ja viikonloppuisin. Toivomme kuitenkin mahdollisuutta tehdä myös satunnaisia aamuvuoroja. Työ alkaa sopimuksen mukaan tammikuussa 2019. Paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä. Mikäli kiinnostuit työpaikasta, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry@filmtown.fi Kirjoita aiheeksi: ”Myyjä / Seinäjoki”.

HAEMME HELSINGIN Lauttasaaren Filmtown myymälään vakituiseen työsuhteeseen myymäläpäällikköä, jonka pääasiallisena tehtävänä on vastata liikkeen yleisestä toiminnasta. Myymäläpäällikkö toimii myymälän henkilöstön esimiehenä ja vastaa mm. rekrytoinnista, laatii työvuorolistat sekä valvoo niiden noudattamista. Oheismateriaalien tilaaminen ja niiden kunnosta sekä liikkeen yleisilmeestä huolehtiminen ovat myös myymäläpäällikön vastuulla. Asiakaspalvelu ja kassatyöskentely kuuluvat myös työtehtäviin. Työ alkaa sopimuksen mukaan joulukuun aikana. Myymäläpäällikkö työskentelee pääasiassa arkisin päivävuoroissa, mutta voi halutessaan painottaa työvuorojaan myös iltoihin ja viikonloppuihin.

Myymäläpäälliköltä odotamme sosiaalisuutta, innovatiivisuutta, ahkeruutta, vastuuntuntoisuutta sekä esimiestaitoja. Kaupallinen koulutus ja/tai työkokemus katsotaan eduksi. Mikäli olet etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV sähköpostitse osoitteeseen jenna.pitkonen@filmtown.fi. Kirjoita sähköpostin aiheeksi “Myymäläpäällikkö / Lauttasaari”.