Tykkää meistä Facebookissa!

Elokuvan esittely

 
30 Nights of Paranormal Activity With the Devil Inside the Girl with...
2012
Komedia
FS Film
DVD: 18.02.2013
Paranormal Movie

Hillitön parodia Hollywoodin kuumimmista kauhuelokuvista saa sinut huutamaan naurusta! Kun nuori perhe, joka ei pysty lopettamaan itsensä kuvausta, muuttaa riivattuun kummitustaloon, kohtaa se kokonaisen kaartin karmivia hahmoja - mukaanlukien kiimaisen vampyyreja jahtaavan presidentin, joka haluaa vapauttaa perheen lohikäärmetatuoidun tyttären. Erittäin energisten "haamuveljesten" avustamana, ryhtyy perhe nyt ratkomaan riivatun talon mysteeriä.

Craig Moss
K-12
76 min
DVD

Elokuvan kommentit

Anonymous
21.09.2013

Tällä sivulla ikäraja on 7 v. Kotelossa 12v. Jokatapauksessa ei missään nimessä sopivaa katsottavaa lapselle, ihan pelkkää pornoa.. Vuokrasin tämän tarkoituksenani katsoa tämä lasteni kanssa. En voinut katsoa tätä heidän kanssaan alkua pidemmälle. Varoitusmerkit päihteiden käytö ja väkivalta, ja kyllä löytyi niitäkin, mutta kyllä tämä leffa pyörii panemisen ympärllä, en löytänyt tästä elokuvasta kohtaa, joka olisi saanut huutamaan naurusta, kuten takakansi lupasi, tämä on ihan täyttä skeidaa!

[Kiitos palautteesta! Elokuvan ikärajaluokitus tulee järjestelmiimme suoraan studiolta, mutta olemme muuttaneet elokuvan ikärajaksi nyt K12. -FilmTown]

Pamela
18.03.2013

Todella huono yhden tähden elokuva.
Emme meinanneet jaksaa katsoa loppuun saakka.
Leffaa vuokratessamme ajattelimme, että tämä on joko tosi hyvä tai tosi huono ja valitettavasti se oli tosi huono.

Kirjoita kommentti

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Haluamme varmistaa, että olet todellinen henkilö. Kirjoita alla olevaan kenttään laatikossa näkyvät sanat. Kirjainkokoa ei tarvitse huomioida.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.

TOP 10 │Komedia