Tykkää meistä Facebookissa!

Elokuvan esittely

 
Horrible Bosses
2011
Komedia
Warner Bros.
DVD: 11.01.2012
Blu-ray: 11.01.2012
Horrible Bosses - Kaameat pomot

Juotuaan liian monta drinkkiä ja kuunneltuaan erään huijarin arveluttavia neuvoja Nick , Kurt ja Dale päättävät laatia monimutkaisen mutta nerokkaan idioottivarman suunnitelman, jotta pääsisivät eroon omista pomoistaan. lopullisesti. On vain yksi ongelma: parhaimmatkaan suunnitelmat eivät ole sen idioottivarmempia kuin aivot niiden takana.

K-13
93 min
DVD, Blu-ray

Elokuvan kommentit

Maalämpö
20.10.2013

Ihan katsottava.

toni A
11.02.2012

Suht hölmö mutta kuitenkin ihan katsottava.
Hyvä vaihtoehto hätävaraksi jos kaikki muu hyllystä on jokatsottu.

Pannukakku
05.02.2012

Leffa on karikatyyrimäisten hahmojen vuoksi hauska ja nimelleen uskollinen siihen asti kunnes kundit lähtevät suorittamaan "päästetään pomot päiviltä" -missiotaan... tämän jälkeen elokuvasta tuntuu lähtevän pirtein puhti pois ja homma valuu liian tavanomaiseen komediakaavaan. Harmi sinänsä, sillä tässä olisi voinut olla aineksia enempäänkin.

MiKa
01.02.2012

Ei pysty! Ei vaan jaksa katsoa näin yllätyksetöntä, innotonta ja stereotyyppisiä hahmoja täynnä olevaa leffaa puolta väliä pidemmälle. Jos elämää on liikaa, katso mieluummin vaikka ostos-tv:tä kuin tätä. Ei yhtään mitään uutta ideaa yhdessäkään kuvassa tai lauseessa - puoleen väliin asti.

Kirjoita kommentti

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Haluamme varmistaa, että olet todellinen henkilö. Kirjoita alla olevaan kenttään laatikossa näkyvät sanat. Kirjainkokoa ei tarvitse huomioida.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.

TOP 10 │Komedia

(Päivitetty: 29.06.2015)