08.01.2016 | Naposteltavat kruunaa elokuvaelämyksen

Arjen luksuksen tarjoaa mikäpäs muu kuin leffan vuokraus ja uppoutuminen vaikkapa jännärin tarjoamaan maailmaan. Katsomiskokemuksesta tekee täydellisen pienet naposteltavat. Kuinkas muuten. Perinteiset vaihtoehdot ovat yleensä popparit tai irtomakeiset, mutta kannattaa tutustua myös pähkinöihin. Peruspähkinöiden ohella laajasta valikoimasta löytyvät myös erikoisemmat herkut.

 

Cashew-pähkinä on ehkäpä miedon makunsa vuoksi suosituin, mutta kannattaa ehdottomasti tutustua muihinkin vaihtoehtoihin. Cashew on todella monipuolinen myös käyttöominaisuuksiltaan. Sopii syötäväksi sellaisenaan tai lisämausteeksi monenmoisiin ruokiin, leivonnaisiin tai juomiin.

 

Cashew-pähkinä on ehkäpä miedon makunsa vuoksi suosituin

 

Suolaisen nälkään sopivat pistaasipähkinät, joiden kovan kuoren alta paljastuu oiva makunautinto. Pistaasipähkinät ovat myös luonnon oma tehopakkaus, koska sisältävät paljon muun muassa proteiinia, kuitua ja antioksidantteja, mutta suolaisuuden vuoksi kohtuus kaikessa!

 

Suolaisen nälkään sopivat pistaasipähkinät

 

Pähkinärivistöstä löytyy myös eri tavoin maustettuja cashew-pähkinä vaihtoehtoja ja toinen toistaan herkullisempia. Kannattaa kokeilla vaikkapa hunajalla, sour creamilla tai chili-limellä maustettuja herkkuja, ja leffanautinto on täydellinen!

 

Pähkinärivistöstä löytyy myös eri tavoin maustettuja cashew-pähkinävaihtoehtoja