Täytettä pukinkonttiin!

lahjakorttiFilmTowneista ja CandyTowneista löytyy parhaat lahjat pukinkonttiin! Tule noutamaan lahjakortti lähimmästä liikkeestäsi ja yllätä läheisesi mukavalla viihdepaketilla!

Lahjakorttimme käyvät maksuvälineenä kaikissa myymälöissämme. Lahjakortilla voit ostaa leffavuokrauksia, irtomakeisia, sipsejä, limuja, jäätelöä…  kaikkea kivaa! Lahjakortti on voimassa 24kk aktivoinnista, eikä sitä tarvitse käyttää kerralla. Lahjakortit ovat myynnissä kaikissa liikkeissämme. Valtavasti viihdettä ja makeaa mielihyvää! Toivelahja moneen makuun!

Tarvitseeko yrityksenne tehokkaan menekinedistämisvälineen vai haluatteko palkita työntekijöitänne hyvin tehdystä työstä? Teemme mielellänne tarjouksen lahjakorteista tai tarpeitanne vastaavasta räätälöidystä toteutuksesta. Yhteydenotot info@filmtown.fi

 

**************************************************************************************

prepaid_2016

FilmTownin Prepaid-kortti on myös oiva lahja pukinkonttiin! Prepaid-kortilla ilahdutat ystävääsi kymmenellä minkä tahansa DVD:n tai Blu-ray elokuvan vuokrauksella!

Lahjan arvo on jopa 60€, nyt hintaan 25€!  Kortit myynnissä vuoden 2016 loppuun tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

 

Prepaid-kortit ovat myynnissä kaikissa FilmTown myymälöissämme kautta maan! Voit myös hankkia kortit suoraan kotiovellesi osoitteesta: https://minun.filmtown.fi/aktivoi/prepaid