Asioiminen

Asioiminen

Elokuvien vuokraamiseen tarvitset ainoastaan FilmTownin asiakastilin, joka sinulle luodaan ensimmäisen asioinnin yhteydessä. Elokuvavuokraajan tulee olla 15 vuotta täyttänyt ja kyettävä todistamaan henkilöllisyytensä voimassa olevalla kuvallisella henkilöllisyystodistuksella. FilmTownin asiakkaana saa käyttöösi asiakaskortin, jolla voit kätevästi asioida missä tahansa FilmTownissa – tai kirjata saman asiakaskortin käyttäjäksi myös perheenjäsenen tai avopuolison. Vuokraava asiakas sitoutuu noudattamaan vuokrausehtoja. Makeisten ja muiden oheistuotteiden ostamiseen et tarvitse FilmTownin asiakastiliä… niitä voit ostaa meiltä ihan vain ohimennen!

VIP on FilmTownin kanta-asiakkuus, joka tarjoaa elokuvan ystäville rahanarvoisia etuja. VIP-asiakkuus maksaa 7€ / vuosi ja on voimassa 365 vuorokautta aktivointipäivästä.

VIP-ASIAKASEDUT:

1. Euron alennus leffavuokrauksista. Tarjous normaalihinnasta, koskee kaikkia DVD ja Bluray -vuokraelokuvia. (norm. 3-6 € / vrk)

2. Kaksi leffaa yhden hinnalla (MA-TI). Tarjous normaalihinnasta, voimassa maanantaisin ja tiistaisin, edullisempi veloituksetta.

3. Ensi-iltapaketti: 3 ensi-iltaa + 3 vrk = 10€. Ei erikseen merkityt. (norm.12€)

4. Viikkopaketti: 7 leffaa + 7 vrk = 10€. Ei ensi-illat. (norm.12€)

VIP-etuja ei voi yhdistää muihin etuihin/tarjouksiin.

TIESITHÄN ETTÄ, kaikista yli 20,00 euron kertaostoista kertyy 5% bonusta. Filmtownin kanta-asiakaskortti tulee esittää ostotapahtuman yhteydessä. Vain asiakastilille kirjatut ostokset kerryttävät bonusta. Bonukset ovat käytettävissä kaikissa Filmtownissa elokuvien vuokraukseen.

Vuokraelokuva on palautetta vuokra-ajan päättymispäivänä klo 20:00 mennessä siihen liikkeeseen, josta se on vuokrattu. Mikäli elokuvan vuokra-aikaa halutaan jatkaa, on siitä sovittava liikkeen kanssa ennen vuokra-ajan umpeutumista. Jos asiakas laiminlyö elokuvan oikea-aikaisen palauttamisen, FilmTown perii/laskuttaa korvauksena
käyttöpäiviä vastaavan vuokran, kuitenkin enintään kolmenkymmenen (30) päivän ajalta ja kadonneesta elokuvasta lisäksi vuokraelokuvan arvon. FilmTownilla on oikeus lisätä perittävään/laskutettavaan summaan 3,00 euron laskutuslisä. FilmTownilla on lisäksi oikeus periä huomautuslaskusta 5,00 euroa ja toisesta huomautuksesta 7,00 euroa sekä lain sallimat perintäkulut. FilmTownilla on oikeus siirtää lasku ja sen perintä kolmannelle osapuolelle ilman asiakkaan lupaa. Mikäli elokuva ei palaudu vuokra-ajan päättyessä, eikä vuokra-ajan pidentämisestä ole sovittu FilmTownin kanssa, saatavan perintä siirretään Visma Duetto Oy:lle. Perintä koskee myös alle 18-vuotiaan lainaamaa aineistoa. Huoltaja on vastuussa alle 15-vuotiaan lainaamasta aineistosta.

Rekisteröityä henkilöä koskevat tiedot (koko asiakastili) poistetaan rekisteristä yksi vuosi sen jälkeen, kun kyseisen rekisteröidyn asiakassuhde rekisterinpitäjään on päättynyt, ja asiakassuhteeseen liittyvät velvollisuudet ja toimenpiteet on suoritettu loppuun.

Elokuvien vuokraushinnasto:

VIP norm.
*Ensi-ilta DVD 4 € 5 € / vrk
*Ensi-ilta Blu-ray™ 5 € 6 € / vrk
Muut elokuvat 2 € 3 € / vrk
Boksit ja sarjat 7 € 8 € / 3 vrk
Ensi-iltapaketti 10 € 12 € / 3 vrk (sis. 3 ensi-iltaa, ei erikseen merkityt)
Viikkopaketti 10 € 12 € / 7 vrk (sis. 7 elokuvaa, ei ensi-illat)

*Pääkaupunkiseutu: ensi-ilta DVD -ja Blu-ray™ elokuvat norm. 6€/vrk, VIP 5€/vrk.