Tykkää meistä Facebookissa!

Elokuvan esittely

 
Alpha & Omega
2010
Animaatio
FS Film
DVD: 08.06.2011
Blu-ray: 08.06.2011
Alpha & Omega

Lähde mukaan huikeaan seikkailuun, joka saa koko perheen ulvomaan naurusta! Kun Kati, lauman johtajan Alfa-koulutuksen juuri läpäissyt tyttösusi, ja Hannu, rento ja hauska hukka - vaikkakin pelkkä Omega - joutuvat metsänvartijoiden nappaamina sijoitetuiksi reviiriltään kaukaiseen luonnonpuistoon, alkaa hurjaakin hurjempi kotimatka! Korvaamatonta apua kaksikolle tarjoaa lupsakka golffari-hanhi ja tämän terhakka caddieankka. Kati ja Hannu eivät anna minkään estää matkantekoaan - etenkään pisteliäiden piikkisikojen, äreiden karhujen saati vauhtihirmujen veturien - sillä heidän on päästävä pian kotikonnuilleen pelastamaan laumansa kilpailevilta susilta! Matkan edetessä Kati ja Hannu huomaavat, että vaikka he ovatkin toistensa vastakohdat, kehkeytyy heistä melkoinen tiimi!Tiedossa on tuhannen mailin edestä villiä viihdettä, josta koko lauma voi riemuita yhdessä!

K-7
84 min
DVD, Blu-ray

Elokuvan kommentit

25.06.2011

Ei oikein uponnut, mutta lapset tais pitää enemmän. Kuva ei ole sitä parasta laatua mihin teknisesti nykyjään ylletään, mutta eihän se tarinaa muuta.

Kirjoita kommentti

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Haluamme varmistaa, että olet todellinen henkilö. Kirjoita alla olevaan kenttään laatikossa näkyvät sanat. Kirjainkokoa ei tarvitse huomioida.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.

TOP 10 │Animaatio